De Rabot: speciale aandacht voor ieders mogelijkheden

Wij geven speciaal onderwijs aan kinderen van 4 tot 12 jaar met specifieke ondersteuningsvragen. Hun intelligentieniveau varieert van een zeer jonge ontwikkelingsleeftijd tot gemiddeld of bovengemiddeld niveau. Vaak hebben onze leerlingen complexe ontwikkelings-, gedrags- of psychiatrische problemen. Wij stemmen ons onderwijs af op ieders ontwikkelingsmogelijkheden. Daarbij kijken we naar wat leerlingen wél kunnen, en richten we ons op het bevorderen van competentie, autonomie en relatie. Dat doen we met een betrokken team met doorzettingsvermogen, dat doelgericht handelt vanuit een brede expertise.


Onze school maakt deel uit van De Onderwijsspecialisten. De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Het merendeel van de ongeveer 1.300 medewerkers van De Onderwijsspecialisten is leraar of onderwijsondersteuner. Daarnaast werken er onder meer gedragswetenschappers, fysiotherapeuten en maatschappelijk werkers. Samen zorgen wij er voor dat onze leerlingen de beste begeleiding krijgen. Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg.

We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van onze doelen, resultaten en opbrengsten die onze leerlingen verder helpen in de maatschappij.

Momenteel is er geen vacature op onze school. Klik op onderstaande link voor de vacatures bij één van onze andere scholen van De Onderwijsspecialisten.